Till Salu

 

Hestia och St schufro sonen Hefaistos

Hestia och St schufro sonen Hefaistos

Hefaistos, hingst född 2020 är till salu!

Han är e. BH St Schufro u. Hestia. Hestia är e. Metall-Furioso III. Hestia är selektionssto och har tävlat lätta klasser i dressyr innan hon klev in i avelsboxen. Både Hestias mamma Hera samt mormor Hepatica är elitston. Hestia har två avkommor sedan tidigare, Herminone och Helga. Hermione (e. Clever Hill Q) född 2015 fick gångartsdiplom och blev högst bedömd på sitt treårstest och tog sig till finalen på flyinge. Helga född 2019 e. Zafferano har hittills visat upp både fina gångarter och mycket trevligt temperament, vi ser fram emot att påbörja inridning i höst.

Hefaistos är korrekt i sin exteriör, han bör bli mellan 165cm och 170cm i mankhöjd. Han rör sig elastisk i alla gångarter och är lätt i steget.

Hefaistos är regelbundet verkad, avmaskad och vaccinerad. Han är väldigt trevlig i hantering, nyfiken och väldigt vänlig. Han gillar att vara med människor och vill gärna gosa. Han är van att åka transport. Precis som de flesta av våra hästar är han uppväxt i grupp med jämnåriga samt äldre hästar, han fungerar väldigt bra i flock. Han är uppvuxen i stora, kuperade hagar. Under mars 2021 är Hefaistos friröntgad utan anmärkning.

Välkomna att höra av er vid intresse!