Till Salu

 

Kingsly e. King Louie – Dylan N, född 2021

Kingsly. No 3 C.

 

Denna guldklimp är e. King Louie u. Ginerva – Dylan N – Ludwigs Champion – Emmerton. Han är född i början av maj 2021. Flera filmer finns. Trevlig i all hantering, snygg och helt korrekt i sin exteriör.

Visad som 1 åring på rådgivande hingsbedömning med fina lovord! OCD röntgen ua.

Herolymbrio

herolymbrio

Hingst född 2022 e. King Olymbrio u. Hestia – Metall – Furiosso 3 – Hertigen. Supersnäll kille som verkligen gillar människor. Visad på fölvisning med 84% med bla 9.a på typ.

Ginerva e. Dylan N – Ludwigs Champion – Emmerton – Fullblad, född 2017

Ginerva är våran egen uppfödning, 4.de generationen på gården som har sitt ursprung i fullblodet Gregorianne xx. Denna mödenelinje har producerat mkt bra hopphästar varav i princip alla visade avkommor ha fått hopp alt dubbeldiplom på sina unghästtest. Ginerva likaså, hon hoppade 9-9 och fick hoppdiplom på sitt treårstest 2020. Ginervas mamma Georgia blev högst bedömd på sin kvalitetsbedömning med 8,5 – 8,5 i hoppning, Georgia avled tyvärr ung till följd av kolik och hann inte ta sig an tävlingsbanorna. Ginerva har hittills visat prov på hög ridbarhet och hon är mycket hinderklok. Efter att fått föl som 4 åring rids hon igen sedan våren 2022.

Ginerva e. Dylan N u. Georgia

Ginerva e. Dylan N u. Georgia

Cedric

Under inridning och förbereds för 3.årstest!

Valack född 2020 e. Clever Hill Q u. Heart of Donna – Hector – Donnerbube

Cedric är snygg, högrest och väldigt snäll! Han är svart med flera vita tecken och syns i mängden. Långa ben, härliga gångarter som är taktmässiga, balanserade och med mycket swung utan att vara extrema.

Cedrics pappa Clever Hill Q tävlar  idag upp till St Georg med ryttare Jonatan Medin. Clever Hill vann sitt bruksprov som 4 åring. Hans avkommor som generellt gjort mycket bra ifrån sig på unghästtester, med ca 80% diplom av visade avkommor. Vi har själva en annan uppfödning (Hermione) e. Clever Hill Q med liknande mödenstam som Cedric som vid sitt treårstest fick gångartsdiplom och var det året en av de högst bedömda treåringarna i Sverige. Cedrics morfar Hector är en hingst godkänd i oldenburg förbundet. Vi har själva fött upp Hector, han tävlade framgångsrikt med sin ryttare Jill Flygare upp till Grand Prix. Innan dess var han oxå mycket framgångsrik som junior/youngrider häst och deltog bland annat både i junior och youngrider EM. Hector hade förutom mycket bra gångarter en fantastisk ridbarhet vilken hans långa, framgångsrika karriär med ett par olika ryttare vittnar om.

 Cedric är regelbundet avmaskad, vaccinerad och verkad. Han är friröntgad under våren 2021, han hade ett röntgenfynd HB has och är opererad för detta. Cedric är kastrerad.

Hefaistos, valack född 2020 är till salu!

Under inridning och förbereds för 3.års test!

 

Hefaistos är e. BH St Schufro u. Hestia. Hestia är e. Metall-Furioso III. Hestia är selektionssto och har tävlat lätta klasser i dressyr innan hon klev in i avelsboxen. Både Hestias mamma Hera samt mormor Hepatica är elitston. Hestia har två avkommor sedan tidigare, Herminone och Helga. Hermione (e. Clever Hill Q) född 2015 fick gångartsdiplom och blev högst bedömd på sitt treårstest och tog sig till finalen på flyinge. Helga född 2019 e. Zafferano har hittills visat upp både fina gångarter och mycket trevligt temperament, vi ser fram emot att påbörja inridning i höst.

Hefaistos är korrekt i sin exteriör, han bör bli mellan 165cm och 170cm i mankhöjd. Han rör sig elastisk i alla gångarter och är lätt i steget.

Hefaistos är regelbundet verkad, avmaskad och vaccinerad. Han är väldigt trevlig i hantering, nyfiken och väldigt vänlig. Han gillar att vara med människor och vill gärna gosa. Han är van att åka transport. Precis som de flesta av våra hästar är han uppväxt i grupp med jämnåriga samt äldre hästar, han fungerar väldigt bra i flock. Han är uppvuxen i stora, kuperade hagar.

 

Välkomna att höra av er vid intresse!

SÅLD Sirius e. Suarez – Hector, född 2021

Sirius är en riktigt snygg kille som rör sig väldigt bra och har korrekt exteriör. Han är väldigt snäll och mycket hanterad. Pappa Suarez är en hingst som var solklar vinnare av sitt bruksprov mkt pga riktigt höga gångartspoäng samt hög ridbarhet. Han har en gedigen härstamning (e. Sezuan-Desperados-Rotspon) inkl en mkt förvärvningssäker mödenelinje. Morfar Hector finns mkt att läsa om på denna hemsida under ”in memory”, han har tävlat upp till GP dressyr och kännetecknades av riktigt fina gångarter ffa galoppen som belönades med en 10.a på sitt unghästtest. Hector hade oxå otroligt hög ridbarhet och hade en lång tävlingskarriär med flera olika ryttare.

238815421_1522147178160161_6027675685627473586_n

Sirius